Travessia

A Travesia de Sant Antoni, gràcies a les novel·les de Jules Verne i a la seva passió per la ciència, els coneixements, els descobriments, les aventures viscudes durant els viatges que va realitzar i la seva implicació per tot allò que admirava, ens endinsem en un fantàstic i meravellós univers ple de racons peculiars que amaguen histories reals. Histories reals creades per persones que dediquen un gran esforç a convertir tota aquesta màgia en quelcom admirable.

Des dels més petits fins al més grans col·laboren durant tot l’any: veïns i veïnes, botiguers, amics, amigues i famílies, tothom s’implica creant la Festa Major de la Vila de Gràcia!!

Una festivitat on totes les parts són igual d’importants, des dels que participen o acudeixen als esdeveniments que organitzem per recaptar diners, a tots aquells que reciclen material per tal que el puguem reutilitzar pel guarnit, els que ens ajuden carregant i descarregant materials enmig del carrer, els qui ideen i elaboren el guarnit dia a dia durant tot l’any i tots aquells que amb el seu respecte i la seva energia col·laboren amb el sentiment de pertànyer i de compartir una experiència inoblidable.