EL FLUVIÀ DE DALT A BAIX

L'any 2011 vaig iniciar aquest projecte al Fluvià, amb la voluntat de resseguir-lo de dalt a baix, des del seu naixement a les cingleres del Collsacabra fins a la Mediterrània a Sant Pere Pescador, tot passant per les comarques de la Garrotxa, el Pla de l’Estany i l’Alt Empordà.

Inicialment tot va començar amb una visió dels paisatges que hi ha al seu voltant, però a cada pas hi havia una troballa, petites històries, vestigis de activitat, centrals hidroelèctriques ... i sobretot, persones que tenen la seva vida al voltant d’aquest riu, així que vaig incorporar-ho al projecte.

A partir d’aquí el projecte fotogràfic va engrandint-se, per això vaig decidir deixar-lo per més endavant, sense descartar la feina que ja havia fet.  En el web ha quedat en forma de articles en el blog.

Per tant, potser ara és hora de reemprende'l, tenint en compte que aviat disposaré de més temps.

Així doncs recomenço el viatge, evidentment tot publicant nous articles al web i òbviament, revisant  el material inicial, paral·lelament aniré publicant els articles al "Capturar". Ho pots anar veient organitzat en els quatre trams tot clicant els enllaços que hi ha a continuació:

  • La Capçalera: Del naixement fins a les Presses. - En construcció
  • Tram alt: De la Garrotxa fins el Congost de Serinyà. - En construcció
  • La plana empordanesa: D'Esponellà fins Torroella de Fluvià.
  • La desembocadura: Sant Pere Pescador, els aiguamolls i la gola. -En construcció

Bon viatge ...