A l’entorn de Montserrat

En feia molts d’anys que no hi anava i aquest mes de novembre, amb els amics d’Anem a Caminar, dues sortides montserratines diguem-ne que poc típiques. (Fotografies de les sortides)
Dues sortides molt boniques.

És el que té la muntanya de Montserrat, que passis per on passis enganxa i encara més si ho fas per camins poc transitats per sota d’agulles emblemàtiques, el Cavall Bernat, la Prenyada, la Mòmia, …
El Cavall Bernat sota la boira

Els frares
Muntanyes, paisatge i un bon feix de records. La primera vegada en unes vacances familiars a les cel·les, les trobades de joves a Santa Cecilia, més reivindicatives de llibertats que altra cosa, les pujades a peu amb la Geltrú, i tantes d’altres …
Tot caminant, observant i recordant, encara hi ha hagut temps per captar alguna imatge amb la petita P7100.

8 thoughts on “A l’entorn de Montserrat

  1. Molt guapes aquestes imatges de Montserrat Jordi!!!!!!!!
    ………..Quan vulguis tornar-hi si et sembla bé m’ho dius, ja que visc a a quatre passes de Montserrat (sant Vicenç de Castellet), i no em fa rés anar-hi a passar una estona!!!!!!!! ;-)))))
    Salut!

    1. Encantat de tornar a compartir una sortida. Aquestes han estat fetes amb la compacta P7100 de nikon, tot caminant, sense aturar-se quasi gens. Ja se sap, o camines o fotografies, les dues coses a l’hora son dificils de compaginar.

  2. Unes grans captures gairebé tocant el cel. Jo no he pujat mai tant amunt, de totes maneres ara fa força temps que no hi he estat. Serà qüestió de tornar-hi.
    Una abraçada

Comments are closed.