Guitarres i orgonites

Guitarres i orgonites a la riba del Fluvià. Una combinació una mica estranya?
A tocar de Sant Mer hi viu en Xavier, multinstrumentista, professor de guitarra i música, amant de la música tradicional, restaurador de guitarres i instruments de corda en general. A més cuida l'entorn de l'ermita i fabrica orgonites - dispositius que absorbeixen i depuren les freqüències electromagnètiques d'aparells elèctrics (microones, mòbils, ordinadors/TV, antenes de telefonia, transformadors, etc)-.
Amb en Raul i la Iolanda hi varem passar un mati i sense saber com, ben aviat varem quedar envoltats de guitarres (de 6 i 7 cordes), guitarres elèctriques, baix, mandola, mandolina, bouzuki, cavaquinho, sitar, sarod, oud, pandero, zurdo, ... Tot xerrant sobre energiesi música,  ho varem acabar tot comentant sobre les suposades esteles d'avions que en "realitat" son esteles químiques que queden al cel per causar mals a la població.
Tot ben a prop del nostre Fluvià.

4 thoughts on “Guitarres i orgonites

    1. Aquesta és la intenció, però de moment tot està una mica desordenat. A veure si m’hi poso per posar-hi una mica d’ordre tant en el blog com en els treballs. Ara tinc moltes sortides per treballar.

Comments are closed.