Planificar ….

Feia dies que esperava la nit del 6 de maig per tal d’anar a fer una sessió nocturna a una nova localització. No m’agrada anar a llocs massa concorreguts, encara que avui això ja es molt difícil de trobar.

Però no tot surt com un planifica, per sort, hi han coses que no estan a les nostres mans.

Així doncs, primer vaig veure pel “maps” una cala on semblava que hi hauria “atractiu fotogràfic”. Amb el “pills” ho confirmo, que sembla un bon lloc. Està ben orientada i es podrà veure la via làctia. No hi haurà un cel net de pol·lució, però mantinc l’esperança que Llança i Port de la Selva no empipin gaire. Amb l’Institut Cartogràfic, confirmo que s’hi arriba prou be, que hi ha un camí accessible. A la xarxa, bloguers i institucions referencien que s’hi arriba per un camí de ronda. El diumenge faig una sortida per veure l’espai amb llum de dia. Un dia que per la forta tramuntana fins hi tot era arriscat arribar-hi.

Després d’una setmana de cels blaus i nets arriba divendres i ……. tot nuvolat. Finalment prenem la decisió d’anar-hi, alguna cosa farem. Així doncs En amb en Miquel i en Quim fem la sortida.

Us acompanyo 3 versions de la mateixa escena, amb el rastre de les poques estrelles que s’hi veien o sense i en vertical.

Ja direu que us semblen.

De tot es formes, una platja més a afegir a la galeria marítima.

JGiC20160507-020

JGiC20160507-010

JGiC20160506-004

4 thoughts on “Planificar ….

  1. Crec que las 3 tenen un significat diferent, però per el meu gust de les tres amb quedo amb la primera

  2. Veig que tens temps, també, per donar explicacions del que fas. Agraït.
    Molt bé “els rastres”.
    Les meves properes…ja serán amb la “750”
    Salut.
    Quim

Comments are closed.