Una volta a la Serra de Moixeró

La Serra de Moixeró, al límit de les comarques de la Cerdanya i el Berguedà, als Pirineus Orientals. La totalitat del Moixeró forma part del Parc Natural del Cadí-Moixeró, juntament amb la Serra del Cadí, el massís del Pedraforca i gran part de la Tosa d’Alp i el Puigllançada.
Ja fa més de 10 anys els guardes dels refugis varen crear una travessa entre ells. Avui n’és un reclam per a corredors, excursionistes o caminaires amb el nom de Cavalls del Vent.
Aquest mes d’agost ens hi hem atrevit i pas a pas la hem feta -bé, quasi tota-. Començant com un vell i acabant com un avi …… 
La part nord de la travessa, per la Tosa d’Alp, Pedres Altes i el Comabona. Paisatges d’alta muntanya i al baixar a la vessant sud, aigua, boscos i més verdor.
El cim de Moixeró amb el Pedraforca darrere
Una bona experiència, sense treure-li la dificultat de la durada de les etapes, que personalment vaig superar gràcies a l’ajuda dels companys de travessa.
Us deixo la ruta que vàrem seguir i el recull de fotografies que hi vaig fer. Òbviament aquest cop unicament de paisatge !!!!

El Comabona des de Prats d’Aguiló

Des de Penyes altes

4 thoughts on “Una volta a la Serra de Moixeró

Comments are closed.