i la cabra “tira al monte”

Aquesta setmana santa (amb minúscules per lo de santa) vaig participar en un curs de fotoperiodisme  als Balcans amb Reporter Academy. El meu objectiu era ampliar el meu estil i registre fotogràfic, tot incorporant-hi persones a les meves històries de paisatge.
Però era inevitable que de tant en tant “la cabra anés muntanya amunt” i acabés fent el que els meus ulls i els meus dits estan més acostumats.
Algunes de les imatges ja les he publicat en el meu perfil de facebock, però ara les he volgut unir en aquesta nova entrada.
Afegir que l’objectiu, crec, que ha estat assolit (ho podeu valorar mateixos, veient d’altres entrades publicades). Però no sols fotogràficament, sinó també pel factor humà del grup que ens hi vàrem trobar.
rebišnjica
Cvaljina
Florint la primavera
Etno Cello

Ortodox 
Fumejant

Ufff … aquesta s’ha colat !!!!

12 thoughts on “i la cabra “tira al monte”

  1. Hola Jordi, I look through some of your photography, I am so much impressed!
    I see not only professional quality, but also certain unique character in each shot…

    I followed your site, so I can easily reach your blog photo postings.

    Sophie

  2. Molt xules Jordi! De ben segur que m agradaria viatjar hi, i més veient les fotos. Has utilitzat algun filtre per tractar els cels o ho has fet en postproducció?

Comments are closed.