Don’t let them kill us

JGiC20130328-066 1

Un mar blanc …

El juliol del 1995 es varen assassinar prop de 8.000 persones d’ètnia bòsnia a la regió de Srebrenica, un dels darrers episodis de la Guerra de Bòsnia.

Avui a Potočari, hi ha situat el Memorial del genocidi de Srebrenica i el cementiri amb milers de tombes de persones que hi foren assassinades. on cada 11 de juliol s’hi celebra un acte de record i on s’hi enterren les moltes que encara queden per identificar.

Silenci, respecte i memòria per a que fets així no es repeteixin.

 

JGiC20130328-087

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dius que el riu

troba el camí fins al mar

i com el riu

tu vindràs a mi

més enllà de les fronteres

i les terres amb set

dius que com el riu

l’amor vindrà

 

de U2 & Pavarotti – Miss Sarajevo

JGiC20130328-092

JGiC20130328-107

 

 

10 thoughts on “Don’t let them kill us

 1. Testimoni de la locura humana. Ens cansem de dir, en memoria d’uns fets perqué no es tornin a repetir, fins el proper cementiri en el que posarem les mateixes paraules, i així una vegada darrera d’altre. Fins quan?

 2. Unes imatges impressionants a banda de la càrrega històrica i sentimental que comporten. Que ningú pugui oblidar mai el que va passar.
  Una abraçada

 3. Potser ja estaràs un pèl fart de sentir-ho però: quin gran treball, Jordi!Enhorabona!Enquadrar per copsar la complexitat que s’amaga al darrere del dolor. Enhorabona!

  Davínia

  1. Moltes gràcies Davínia.

   Sempre agrada que et diguin que el teu treball agrada.
   No estava gaire satisfet de la entrada que acompanya a les imatges i tot escoltant Miss Sarajevo que has compartit en el face m’ha suggerit incloure’l, així doncs aquesta entrada també és una mica teva !!!!

Comments are closed.