Srebrenica – Retrats

Deu dies a Bòsnia i Hercegovina amb Reporter Academy compartint formació fotogràfica des d’una vessant que no havia experimentat. Incloure persones, explicar les seves històries. Un nou registre per aprofundir.

Un exercici de retrat, sense robar imatges, demanant permís, preguntant el nom, l’edat …. i en serbocroat !
Us deixo a continuació el meu treball:
Atihija
Milan
Jeema
Vuka
Jorbic
Jaidia
Branco
Milan
Andrian
Azem

17 thoughts on “Srebrenica – Retrats

 1. A valgut la pena esperar,Jordi! Aquests retrats representen el que aquesta gent han passat,i no es precisament el pas del temps de qualsevol altra persona.Suposo que us deuen haver explicat coses que per ells seran difícils d’oblidar. Bon treball,Jordi.

  Una abraçada!!!

  1. Belén, me miras com muy buenos ojos.

   Este ejercicio lo acabé muy contento, por el trabajo y por la interacción con las gentes. De verdad que me fué dicícil. Viendo como trabajabais vosotros/as todavia lo veia más difícil.

   Grácis por la visita a mi blog. Un beso

  1. Moltes gràcies pel teu comentari.

   Tens raó, l’Andrian te un rostre espectacular. Les imatges estan molt poc tocades i no les he processat gaire expressament, tant sols ajustar exposició i contrast.

   Més endavant ja hi “jugaré” a veure que en puc treure. No soc gaire de B/N però la teva versió indiscutiblement té molta força.

  1. Fer-me entendre en serbocroat va ser el més difícil, ja que l’exercici es tractava de demanar permís, saber-ne el nom, l’edat i el grup ètnic a que pertanyien.

   Moltes gràcies per la visita i comentari

 2. M’agrada i valoro molt aquest treball, entre altres coses perquè el retrat es un cosa que no domino gens ni mica ja què penso que ha de ser molt difícil treure l’expressió que identifiqui la manera de ser d’una persona.
  Et felicito Jordi.

Comments are closed.