Capturar número sis

Capturar número sis: La riquesa de la diversitat.

Tres noves festes del projecte “ De festa i festers” https://jgc.cat/projectes/de-festa-i-festers/

Ben diferents totes tres: Gràcia, Centelles i Riudaura, una evidència de la riquesa cultural que tenim a casa nostra i que és el motiu que impulsa aquest projecte.

En els darrers temps hi ha la tendència d’importar i copiar actes, festivals, festes d’arreu. Aquesta pràctica tant sols fa que ens empobrim, que amb el pas dels anys es vagi creant una cultura única i homogènia i perdem la nostra riquesa. En cap cas crec en l’immobilisme. El món evoluciona i les tradicions també ho han de fer, però no cal copiar allò que fan a d’altres contrades. Cal vetllar per mantenir i adaptar allò propi, fent-ho atractiu i enriquir de forma ben fonamentada la nostra cultura.

Podeu veure el Capturar número sis i la resta de revistes publicades a: Capturar una història en un segon

 

 

Capturar número 6

2 thoughts on “Capturar número sis

  1. Crec que cal mantenir també les festes antigues que a dia d’avui ens semblen políticament incorrectes però ens ensenyen com era la vida dels nostres avantpassats. És interessant descobrir maneres de fer, creences i supersticions que actualment estan totalment fora de lloc però que van marcar la nostra història i la nostra identitat.
    Fas una feina molt interessant! Moltes gràcies!!!!

Comments are closed.